снимка pixabayФренският министър-председател Жан Кастекс заяви, че носенето на предпазна маска

...
снимка pixabayФренският министър-председател Жан Кастекс заяви, че носенето на предпазна маска
Коментари Харесай

В Париж - само с маска

снимка pixabay

Френският министър-председател Жан Кастекс съобщи, че носенето на защитна маска ще стане наложително на цялата територия на Париж, на фона на терзания за покачващия се брой инфектирани с коронавирус, предава AFP. Той обаче не сподели от по кое време влиза в действие правилото, добавя.

Премиерът разкри, че още 19 района са добавени на картата с „ алено “ отбелязващи по-сериозните огнища на новия ковид. Това значи, че общо 21 от 94-те департамента на Франция са класифицирани като такива. Официалните данни от сряда сочат, че в страната има нови 5,400 случаи на инфектирани.

В рамките на конференция Кастекс разкри, че Франция регистрира 39 позитивни теста за новия ковид на 100 хиляди души, което е четири пъти по-висока от цената, която се наблюдаваше единствено преди месец.

„ Епидемията печели позиции и точно в този момент е моментът да се намесим “, съобщи той и прикани всички жителите на страната да подхващат дейности за попречване на заразяване, като постоянно миене на ръцете и носене на защитна маска, дружно със спазването на обществена отдалеченост.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР